Voetbaltoernooi

Elk jaar organiseert Sconfinato het voetbaltoernooi. Sinds 2014 is de opzet veranderd van het logistieke voetbaltoernooi naar het RMU voerbaltoernooi. De RMU (Rotterdam Mainport University) is het instituut waar LEn aan gevestigd is. Naast de opleiding Logistics Engineering (LEn) zijn er nog een drietal andere hbo opleidingen die onder de RMU vallen: Maritiem Officier (MAROF), Scheepsbouwkunde (SBO) en Chemische Technologie (CTE).

RMU voetbaltoernooi 2016

Dinsdag 24 mei was het weer zover; het jaarlijkse RMU-voetbaltoernooi.

Het beloofde een bewolkte en regenachtige dag te worden, maar we hadden geluk! Heel de dag geen regen te bekennen en het zonnetje begon zelfs te schijnen.

Om 9.45 waren de 11 teams aanwezig op het mooie sportcomplex van Alexandria’66 en om 10.30 begon het toernooi. Het waren spannende wedstrijden en de docenten teams gingen er ook vol voor! Op de helft van de dag stonden de teams, De voetballers en Julian en FC Woenselneikels aan kop, maar in de halve finale kwam hier verandering in. Het was een heel spannende halve finale want beide ploegen moesten de winnaar bepalen aan de hand van penalty’s. Na een uitputtende kwart finale stonden De voetballers en Julian en Picobello BV in de finale. Wat was dit een déjà vu, want vorig jaar stonden zij ook oog in oog, maar Picobello BV had toen de beker weten te bemachtigen. Zou het hun dit keer ook lukken? Na veel zwoegen en zweten wist Picobello BV toch een goal te maken en met 1 – 0 hebben zij wederom de eerste plek bemachtigd.

Picobello BV – RMU voetbalkampioen 2016

Klik hier om al de foto’s te bekijken

RMU voetbaltoernooi 2015

Op 19 mei het RMU-voetbaltoernooi 2015 plaatsgevonden. In totaal deden er 9 LEn-teams mee, 2 CTE-teams en 1 MAROF-team. Vorig jaar was CTE te sterk voor het LEn-team Picobello B.V. De opleiding CTE ging ervandoor met de RMU-wisselbeker en Picobello B.V. kon het niet geloven.

Dit jaar wierp team Picobello B.V. zich weer vol in de strijd en mocht kampioen worden! In de finale waren zij met 4-1 te sterk voor het 1e-jaars LEn-team SHO. Met een brede glimlach kwamen de kampioenen het veld af en namen de RMU-wisselbeker in ontvangst.

Met dank aan de bestuursleden van Sconfinato voor het organiseren van en de voetbalclub waar het toernooi kon plaatsvinden, sluiten wij het RMU-voetbaltoernooi 2015 af. Hieronder een foto van de kampioenen!

Picobello BV – RMU voetbalkampioen 2015