Nieuwsbrief

Sconfinato publiceert elke onderwijsperiode een nieuwsbrief. In de nieuwsbrief komen belangrijke zaken zoals data voor excursies, borrels en lezingen. Verder zullen er ook informele zaken te vinden zijn in de nieuwsbrief zoals een “best geklede student en docent contest”.

Leden van de studievereniging ontvangen de periodieke nieuwsbrief automatisch via de mail, maar zou jij het ook leuk vinden om deze nieuwsbrief te ontvangen meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier!

Nieuwsbrieven van voorgaande periodes zijn terug te vinden in het archief. Heb jij een leuk idee of een belangrijke mededeling voor de nieuwsbrief? Neem dan contact op met de redactiecommissie: redactie@svsconfinato.nl.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via het onderstaande formulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Voorgaande editie

Nieuwsbrief Sconfinato 1e editie 2015-2016