Mentoren gezocht!

Elk studiejaar wordt er voor nieuwe LEn studenten een startweek georganiseerd. Dit jaar zal de startweek plaats vinden van maandag 29 augustus tot donderdag 1 september.

Naast het vele werk wat het organiseren betreft is het ook van belang om de uitvoering tot een goed einde te brengen. Om alles in goede banen te leiden zijn er ook in deze startweek weer enthousiaste mentoren nodig. Sconfinato en de startweekcommissie is daarom op zoek naar jou!

Een mentor begeleidt samen met een andere mentor één klas. Zij zorgen dat de klas weet wat hen staat te wachten, begeleidden ze bij elke opdracht, beantwoordden eventuele vragen over de opleiding en ondersteunen de SLC-coach.

Waarom jij mentor moet zijn;

– Je wordt een bekend gezicht binnen de opleiding;

– Je leert nieuwe mensen kennen;

– Je krijgt de mogelijkheid om 1 keuzevakpunt te verdienen;

– Als je de hele week samen met je klas goed werk levert, drink je op het eindfeest gratis!

 

Belangrijke informatie om rekening mee te houden:

De startweek  vindt plaats in de eerste lesweek van het nieuwe studiejaar. Dit betekent voor de aankomende derdejaars dat, indien je mentor wilt zijn tijdens de startweek, je een week later pas kan beginnen met het stagelopen, houdt daar rekening mee. Voor de aankomende tweedejaars betekent dit een week later pas starten met colleges volgen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar startweek@svsconfinato.nl