RMU Voetbaltoernooi 24-05-2016

Beste studenten,

Dinsdag 24 mei 2016 is het weer zo ver: het jaarlijks terugkerende RMU-voetbaltoernooi!

Voetbalposter 5

De beker van het RMU-voetbaltoernooi staat momenteel in het zonnetje te shinen in lokaal 12.08, het docentenlokaal van de opleiding Logistics Engineering. Vorig jaar was het namelijk het team Picobello B.V. van deze opleiding die sterkste ploeg bleek te ze zijn en daarmee terecht de beker won. Prolongeren zij de titel of is de euforie van het winnen van de beker dit jaar aan een ander team besteed?…

Het toernooi zal dit jaar worden gespeeld op het sportcomplex van voetbalvereniging Alexandria ’66. Deze voetbalclub is gelegen in het Sportpark Oosterflank aan de Leningradweg 50 te Rotterdam. Vanuit school is deze locatie in maar 35 minuten te bereiken! Het toernooi zal om 09:30 aanvangen en rond 16:00 eindigen.

Ook dit jaar mogen weer alle opleidingen zich inschrijven: studenten van CTE, LEN, MAROF als MTE zijn allen van harte welkom! Het inschrijfgeld per team bedraagt €15. Note: het is verplicht teams binnen de eigen opleiding te maken; gemixte teams (dus een team waarin spelers zitten van verschillende opleidingen) zijn niet toegestaan. Het is wel toegestaan om een mix van diverse culinaire frituurhapjes te consumeren in de kantine. Nu jou letterlijk warm te hebben gemaakt voor het RMU-voetbaltoernooi is het van belang dat je je wel inschrijft! Hieronder staat het inschrijfformulier, volg de onderstaande stappen om die beker te winnen (of die gemixte frituurmix te scoren aan de bar):

Inschrijfformulier; Inschrijfformulier RMU Voetbaltoernooi 2016

Stappenplan inschrijven:

1. Maak een team van minimaal 7 en maximaal 10 mensen, verzin een teamnaam en vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in.
  2. Stuur het formulier op vóór 17 mei 2016 naar activiteitencommissie@svsconfinato.nl
  3. Maak per team €15,- over naar het rekeningnummer dat je krijgt toegestuurd vanuit de Activiteitencommissie van SV Sconfinato en zet in de omschrijving van de betaling “RMU voetbaltoernooi 2016 – {teamnaam}”. Pas bij ontvangst van het bedrag wordt jullie inschrijving geldig.
  4. Laat jullie team de spelregels die je krijgt toegestuurd aandachtig doorlezen.
  5. Wees om 09:30 aanwezig op het sportcomplex van Alexandria ’66. Het toernooi zal ongeveer tot 16:00 duren.
  6. Gedraag je respectvol tegenover elkaar!

We hopen hierbij dat we jullie genoeg geïnformeerd hebben. Schrijf je zo snel mogelijk in en we zien jullie dinsdag 24 mei om 09:30 op het sportcomplex Alexandria’66! Wij hebben er zin in!