Darttoernooi 24 maart

Dartstoernooi

Beste Studenten,

Donderdag 24 maart is het weer zo ver, het jaarlijks terugkerende darttoernooi van studievereniging Sconfinato! Dit jaar wederom in Poolcafé Delfshaven.

Maak een team van twee personen en meld je aan vóór woensdag 23 maart 18:00. Er is maar plek voor 16 teams dus wees er snel bij !

Voor het beste team uiteraard een leuke prijs en dit jaar bovendien ook een leuk prijsje voor het beste meisje/meisjesteam!

Kosten zijn €7,- per team. Bij aanmelding krijg je het eerste drankje van het huis!

Pak je dartpijltjes uit de kast neem ze mee naar dit event, meld je aan en let’s play darts!

Heb je interesse in dit evenement? Stuur jullie twee studentennummers met naam+achternaam op naar activiteitencommissie@svsconfinato.nl , hierna krijg je het rekeningnummer toegestuurd van onze vereniging en kun je het geld overmaken. Pas bij betaling is de aanmelding compleet.

Kortom:

• Neem je gelukspijltjes mee
  • Het adres is Poolcafé Delfshaven, Aelbrechtskolk 45B , 3025 HB Rotterdam
  • Meld je aan vóór woensdag 23 maart 18:00
  • Aanvangstijd is 24 maart 14:30
  • Darten met een drankje en een hapje

Route Dartstoernooi